Idei în practică și viața după facultate
May 11, 2012
Dimineaţa de după
May 11, 2012

Vreau să-mi fac un tatuaj!

Nu am fost niciodată mare fan al tatuajelor, ci mai degrabă al piercingurilor, drept dovadă găuricile care mi-au rămas amintire a rebeliunii mele din adolescenţă. De ceva timp, însă, încep să-mi placă un pic şi tatuajele – nu mă înnebunesc după ele, dar nici aşa urâte nu-mi mai sunt.

Am citit păreri pro şi contra, sfaturi şi idei şi m-am decis că dacă va fi să spun « da » până la urmă unei provocări la tatuare, cert e că trebuie să-mi iasă ceva deosebit, finuţ, feminin, care să nu iasă prea mult în evidenţă şi totusi să atragă într-un mod aparte.

Din ce am mai văzut în stânga şi-n dreapta şi din ce am mai adunat de pe internet, cele mai interesante idei până acum mi se par: tatuajul ascuns pe ceafă, cel aruncat în grabă pe o gleznă sau desenat cu grijă ca o brăţară în jurul gleznei şi cel presărat precum un inel pe un deget de la mână.

Voi v-aţi gândit sau răzgândit până acum în privinţa unui tatuaj? Ce modele vi se par cele mai reuşite?

Aştept idei care-mai-de-care!

Sursa foto : davidchaston.com

Share

7 Comments

 1. Catalina says:

  eu vreau un fluturaș mic 🙂 nu știu exact încă locul, dar vreau să nu fie prea evident. îmi place ideea de matching tattoos. nu neapărat să fie la fel, pot fi foarte diferite, dar pentru persoanele respective să reprezinte o legătură :p

 2. Nancy says:

  Al meu este pe mijloc …si tot se vede :)))

 3. Anca says:

  De cateva luni bune ma gandesc si eu la asta si m-ar incanta un fel de inel, subtire, finut.

 4. Madalina D. says:

  Si eu vreau de mult sa-mi fac tatuaj. Unul 3D, la incheietura mainii, o buburuza draguta si colorata, iar unul pe laba piciorului, chiar la baza, sa contina un mesaj. Insa nu cunosc un profesionit in Iasi, si nu m-as lasa pe mana oricui. Voi ce stiti?

 5. oana says:

  Catalina, I totally feel you 🙂

 6. oana says:

  Eu nu mi-as face un tatuaj pentru ca, peste ceva timp e posibil sa nu imi mai placa si atunci … Apoi, nu am incredere in “meseriasii” care fac tatuaje si la cate boli sunt in jurul nostru … Deci, eu sunt “contra”. E parerea mea !

 7. Raluca Maier says:

  Oana, e drept ca si eu iau in calcul posibilitatea sa nu-mi mai placa peste ceva timp…la cat de sucita sunt! Deocamdata e doar un gand…cine stie daca se va materializa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *