Bukowski
Bukowski spune că dragostea costă 17,50 $
February 8, 2017
măceșe
Ceai cu aromă de măceșe și amintiri din copilărie
February 13, 2017

Te-am cunoscut, minune!

Sunt puţine momente din viaţa mea care m-au emoţionat. Plâng doar de nervi şi de dezamăgire (e tot o formă de a elibera furia). Poate sunt defectă.

 

Dar întâlnirea cu viaţa mi s-a părut mereu incredibilă. Mi se pare o minune să asişti la naşterea vieţii. Iar femeile care acceptă să dea naştere unei noi vieţi sunt demne de toată aprecierea din lume. Să porţi o sarcină nu e tocmai cea mai uşoară modificare produsă în organismul uman, dar despre asta voi fi în măsură să am o părere atunci când voi trece prin experienţă. Momentan sunt doar observator al acestui fenomen. Şi rămân la apreciere şi respect.

 

Însă momentul acela în care am făcut cunoştinţă cu micuţa fiinţă a fost o experienţă. Şi ce experienţă! Îmi doream să o simt, dar îmi era frică. Mi-o imaginam atât de fragilă şi de sensibilă, ca un vis. Şi totuşi mi-am făcut curaj. Am atins burtica şi am aştepat. Am simţit cum se încălzeşte palma mea şi ea, minunea, mi-a răspuns. S-a mişcat. M-am speriat şi am retras mâna. Prietena mea a râs.
Am încercat din nou, dar fără succes.

 

Ce am simţit? Ceva care a declanşat în mine emoţie şi nerăbdare. Abia aştept să te întâlnesc, să îmi spui Lalu, Lulu şi cu greu să ajungi la Ra-lu. Atât de dulce va fi R-ul pe care îl vei rosti. Şi o să îţi citesc poveşti, ne vom plimba ca fetele prin oraş, o vom lua şi pe mami cu noi să păpăm îngheţată.
Bebe mic, nu mai e mult! Eu te aştept nerăbdătoare!

Sursa foto: http://wallpaperscraft.com

Share

1 Comment

  1. Marian says:

    Frumos, eu am trecut prin astfel de momente, recent. Si da, sunt unice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *