Super-puteri
March 28, 2013
Ce face o domnișoară de onoare?
March 28, 2013

Poftă de avocado

Mie îmi place avocado, dar mult-mult, încât de fiecare dată când am ocazia să-l includ într-o reţetă, chiar dacă nu îi era locul acolo iniţial, cu siguranţă o voi face. Aşa că pentru astăzi, vă propun o reţetă de salată de avocado.

Avem nevoie de: 2 avocado, o roşie, o salată mica, sare şi piper, 100 grame de fasole fiartă, telemea rasă, 2 ouă fierte tari, un castravete, ceva murături, sucul de la o lămâie, condimente fel de fel.

Prepararea este extrem de simplă şi nu ne ia mai mult de 20 de minute. Se taie fiecare avocado în două si i se scoate sâmburele, după care se adaugă o parte din sucul de lămâie şi se lasă asa pe toata durata preparării, pentru a prinde gustul lămâii.

Se taie murăturile mărunt şi împreună cu restul de zeamă de lămâie, fasolea tăiată mărunt şi brânza rasă se amestecă şi se umple cu rezultatul obţinut miezul fiecărei bucăţi de avocado, după ce se scurge zeama de lămâie dinăuntru.

Pentru o masă mai bogată în vitamine şi mai hrănitoare, se prepară o salată de pus alături: se taie salata verde, roşia, ouăle şi castravetele, se condimentează bine după gustul fiecăruia şi se amestecă într-un bol.

Rezultatul se poate mânca în doi, la o cină romantică – zic şi eu.

Sursa foto: friendskorner.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *