Astăzi încep o poveste
March 28, 2013
Super-puteri
March 28, 2013

Perfect, ideal, de vis!

disgusted-101130-02

E prototipul bărbatului perfect!… pentru o femeie chioară.

Are mersul afectat, un pic înclinat într-o parte, braţele curbate pe lângă corp, cămaşa cu două numere mai mici, ce are nasturii pregătiţi să sară în ochii cuiva, se uită cu greaţă la oricine trece pe lângă el şi are în buzunarul de la spate teancul de bani, menit să impresioneze o mândră cu boticul ţuguiat.

E prototipul bărbatului ideal!… pentru o femeie surdă.

Vasta sa experienţă de viaţă în cartier i-a format un vocabular eficient, pe care-l foloseşte doar când nu-i este lene să deschidă gura. Merge pe premisa „scurt şi la obiect”, foloseşte doar cuvintele de bază: foame, sex, bere, seminţe, gagici, iar când buzele i se încleştează de la prea mult efort, reuşeşte să răspundă la întrebări prin simple onomatopee, „Mmmm” şi „Pffff” fiind cele mai des întâlnite. De asemenea, se amuză copios la auzul cuvintelor vulgare, aşa că să nu vă miraţi dacă îl bufneşte râsul când rostiţi cuvintele: „pistă”, „pulpă”, „lupă” etc. Neuronu’ lui singuratic se ocupă de asocieri şi o mai ia pe ulei uneori…

E prototipul bărbatului de vis!… pentru o femeie mută.

Lunea se duce la meci cu băieţii şi discută posibilităţi de „afaceri”. Marţea vinde nişte telefoane pe care i le-au dat băieţii şi mestecă nişte seminţe la Gică-n faţa blocului. Miercurea se duce la biliard cu tovarăşii. Joia se duce la saună şi piscină şi-şi duce maşina la spălătorie. Vinerea o scoate pe femeie la un suc în club, cu speranţa că va fi mulţumită şi va avea parte de ceva acţiune noaptea. Sâmbăta se uită la televizor şi face maraton de băut bere la cutie iar duminica se odihneşte, că de luni începe „munca”.

În caz de vă întrebați, nu am vorbit de trei bărbaţi diferiţi, mai sus. Nu! Am vorbit de unul şi acelaşi bărbat. Este vorba de tipologia masculului „feroce” de la orice colţ de stradă: cel care are o aroganţă în popou’ de îi recunoşti stilul de mers de la o poştă; cel cu mintea într-o continuă vacanţă, neuronii funcţionându-i numai pentru poante deosebit de inteligente, pe seama celor din raza sa vizuală; cel al cărui program zilnic se desfăşoară în jurul celor patru lucruri preferate: bani, maşini, tovarăşi, femei.

De unde a apărut? Cine e responsabil pentru combinaţia fatală din care a rezultat acest specimen? N-am nici cea mai vagă idee… dar aş prefera să fug într-o lume ce n-a fost încă invadată de şmecherisme nefondate şi vulgaritate excesivă. Eu nu-s nici chioară, nici surdă, nici mută…şi nu aş putea să accept astfel de oameni în viaţa mea.

Dar sunt curioasă din ce cauză unele femei aleargă în braţele lor. Voi ce părere aveţi, de ce sunt atrase femeile de ei?

Sursa foto:  lifeslittlemysteries.com

Share

3 Comments

  1. X-Ulescu says:

    Foarte simplu: femeile prefera astfel de oameni, pentru ca “au tupeul” sa “le agate”, pentru ca “au designul” organismului intreg si lista poate continua la nesfarsit. “Degeaba ai creier daca nu esti macar cu 20 cm decat mine”, “degeaba incerci daca nu realizezi ca esti penibil alergand tu dupa mine, lasa-ma sa alerg eu dupa tine daca mi se face chef” si iarasi lista poate continua. O femeie devine inabordabila daca o persoana cu mai putine “fite” incearca sa o “agate” pe cand atunci cand cineva ii scuipa seminte in fata, femeia este deranjata ca un mojic ii sta in fata si o sfideaza, si asta reprezinta intriga. Ar trebui sa continui?

  2. Imi place descrierea ta! Parerea mea este ca, acest barbat ideal a fost realizat prin bunavointa unor “femei” care aveau nevoie de el. Acelasi lucru se intampla si cu emisiunile proaste de le TV. De ce crezi ca au aparut? Pentru ca acolo, undeva, mai aproape sau mai departe, sunt oameni care de abia asteapta sa inceapa mizeria de emisiune.
    Totul are o cauza si un efect, iar articolul tau, din pacate, reprezinta doar efectul.

  3. @Marius: Din fericire nu toate femeile preferă astfel de oameni. E interesant ce zici tu. Adică unele femei chiar sunt intrigate de un scuipător de seminţe şi decid că ăla e bărbatul fatal pe care trebuie să pună mâna? Doamne fereşte-mă de astfel de gânduri! :))
    @Trebuie sa asculti: Să fie oare pentru că ele nu reuşeau să obţină atenţia unui altfel de bărbat şi l-au “creat” pe acesta, mai uşor de impresionat/agăţat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *