tired_mom
Iartă-mă, copilă!
March 23, 2017
A 11-a poruncă: Vezi-ți de treaba ta!
March 24, 2017

Orice hâța-hâța începe cu un lugu-lugu!

lugu-lugu

Pe vremea când lucram în turism, vizitam tot felul de hoteluri în interes de serviciu. Îmi cumpărasem casa în care stau acum și urmam să o mobilez, așa că vizitele mele la hoteluri erau, de fapt, cu dublu interes. Pe de o parte, era analiza pe care o făceam pentru serviciu, pe de altă parte, era căutarea de idei de mobilare a unei încăperi. Știu că sună poate un pic aiurea, dar nu mă puteam abține să nu mă uit la un parchet, de exemplu, și să mă gândesc că aș putea să îmi pun și eu în casă așa ceva!

Odată, am ajuns la un hotel de cinci stele din Bucovina, împreună cu câțiva colegi. Am vizitat restaurantul, zonele de relaxare, camerele și, apoi, apartamentele. În fiecare apartament, într-una dintre camere, era o zonă de bar. Practic, era jumătate de perete, cu un blat și cu două scaune bar. Colegii mei au râs și au întrebat la ce e bun un astfel de bar într-o cameră de hotel. Romantica din mine, cu imaginația cât casa, a intervenit imediat: „Păăăăi, nu o iei așa deodată pac-zbang și o arunci în pat! O inviți la un pahar de vin, aici la bar, stai de vorbă cu ea, aprinzi flacăra, cum s-ar zice, și de abia apoi vă îndreptați spre pat. Mai întâi lugu-lugu și de abia apoi hâța-hâța!”.

Vezi oferta Kalenda la scaune de bar!

După ce i-am făcut pe colegii mei să râdă (din nou), m-am dus frumușel acasă la bărbată-miu și i-am zis că vreau și eu perete de ăla cu scaune bar și scenarii cum e cel de mai sus. Evident că i-a plăcut și lui, așa că am hotărât împreună să analizăm prețuri și să căutăm modele de scaune de bar ieftine, ca să putem acoperi toate cheltuielile ce apar atunci când te muți la casă nouă. Deja îmi imaginam că serile noastre în doi vor fi mult mai… aprinse!

Ideea e că timpul a trecut, noi am cheltuit o groază de bani pe mobilarea casei cu lucrurile de bază, apoi am făcut un copil și eu nu am mai reușit să stau romantic pe niciun scaun de bar la mine acasă. Partea bună e că mai ieșim împreună în oraș și ne mai așezăm la câte un bar, unde povestim romantic una-alta și facem ceea ce eu am numit mai sus celebrul lugu-lugu! Poate am citit eu prea multe cărți, poate am văzut prea multe filme, dar asta mi-a rămas mie în minte: o seară perfectă în doi începe cu o discuție pe scaune de bar, cu un pahar de vin în mână și cu zâmbete largi pe față! Lugu-lugu, lugu-lugu!

Foto: thetrendel.com

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *