Sâmbătă, 26 Iulie 2014 00:00

Sport la tine acasă

Știm cu toții că sportul ar fi indicat să facă parte din viața noastră precum apa cea de toate zilele. Vedem indicații de tot felul și în fiecare clipă ni se amintește că a face mișcare e până și recomandarea CNA. E adevărat că un abonament la sală este de dorit pentru că rutina ne ajută să ne mobilizăm și să luăm în serios toată treaba însă ce facem atunci când dorim totuși ca partea aceasta din viața noastră să nu fie atât de bine pusă la punct?

Sâmbătă, 26 Iulie 2014 00:00

Valuri, voaluri și văluri

 Dragă jurnalule,

Mai sunt trei săptămăni până la ziua ce multe dintre noi ar numi-o “cea mai frumoasă din viața unei femei”. Nu îmi dau seama dacă e cazul să fie numită în acest fel, nu am încă de unde să știu, dar cu siguranță perspectiva unei rochii de mireasă așa cum ne-am dorit-o ar încânta orice fată.

Cei care au trecut prin Gara de Nord din Bucureşti ştiu că nu este tocmai un loc cu vibraţii pozitive. De la câini şi şobolani la cerşetori, hoţi de buzunare şi taximetrişti-piraţi care vor o bucăţică din tine sau din buzunarul tău, fauna din zonă nu te întâmpină cu prea multă bunăvoinţă.

Vineri, 25 Iulie 2014 00:00

Azi savurez un pahar de vin roșu

Fie pentru că este o metodă foarte bună de te elibera de stres sau orice alt motiv, un pahar de vin roșu este un răsfăț la final de zi. 

Sursă foto: amgorganic.com

Joi, 24 Iulie 2014 00:00

Timișoara în week-end

Iată ce poți face în acest week-end, la Timișoara:

Echipa de la Ubisoft se pricepe. Au recreat în jocurile lor exact centrul Florenței. Iar pentru cei ce nu pricep despre ce vorbesc eu aici, video-ul acesta explică lucrurile infinit mai bine. Ideea e că știam Florența până să ajung în Florența. Mă urcasem pe clădiri, văzusem panoramele, sărisem pe acoperișuri…

Joi, 24 Iulie 2014 00:00

Azi pregătesc o surpriză

Stare de bine îți aduce și zâmbetul cuiva drag, mai ales dacă ai contribuit și tu la asta. Așa că, o surpriză pentru cine vrei tu să fie, este un răsfăț. 

Sursă foto: pinterest.com

Industria jocurilor video trece prin transformări continue. De la apariția primului joc, acum aproximativ 45 de ani, am observat cum tehnologia, creativitatea și cererile pieței au împins această industrie să evolueze constant, ajungând să valoreze 93 de miliarde de dolari în 2013, mai mult decât industria filmului.

Joi, 24 Iulie 2014 00:00

Femeia din farfurie

E ciudat modul în care suntem atraşi de grotesc, de ceea ce ne înfioară. Deşi firesc ar fi să ne ferim de întruchipările răului, mulţi dintre noile le caută, în fel şi fel de interpretări şi le savurează în tihnă. Printre aceştia mă număr şi eu, cu pasiunea mea pentru filme ciudate, cu subiecte mai mult sau mai puţin scâbroase. Iar unul care mă fascinează şi mă face să dau play de fiecare dată este canibalismul. Curiozitatea m-a purtat cu entuziasm prin mai puţin cunoscutele Cannibal Holocaust sau Delicatessen (ş.a.) şi prin celebrul The Silence of the Lambs, dar despre acestea vă voi povesti cu o altă ocazie. Acum voi diseca, pofticioasă, ultimul deliciu servit de acest fel: spaniolul Caníbal.  

Pagina 1 din 18