“Bună, te pot servi cu o băutură?”
March 8, 2011
Aleg să fiu eu
March 9, 2011

Azi mă răsfăţ cu eclere!

Despre deserturi, dulciuri, prăjituri şi alte minuni culinare din categoria asta aş putea vorbi non-stop! Însă astăzi o să mă opresc să savurez ceea ce-mi place cel mai mult (în perioada asta) şi anume: Ta-ta-tam, vă prezint  eclerul cu ciocolată, cel mai bun prieten al meu în stări de depresie uşoară!

Azi am dat iama într-o cofetărie şi nu am plecat de acolo până nu am umplut o sacoşică cu vreo 8 eclere (din păcate nu toate pentru mine)! Aşadar am de gând să mă răsfăţ azi cu prietenele mele şi ce medicament mai bun decât „înfulecarea” desertului preferat?

Eclerul mi se prezintă azi ca un prieten bun, îmbrăcat tot în ciocolată şi cu o imensă inimă de cremă de vanilie (Doamne, iartă-mă că parcă sună a reclamă tv!) dar e prea bun! Şi e şi destul de greu să scrii cu o mână şi cu o alta să ţii bunătate de desert! Aşa că mă întorc la răsfăţul meu belvistic de astăzi şi vă doresc zile dulci precum eclerele!

În speranţa că v-am făcut poftă, vă urez  savurare cu răsfăţ !

Share

12 Comments

 1. lorelaylilu says:

  Hmm!Ce pofta mi-ai facut.

 2. Catalina says:

  vai, ce îmi plac, mai ales ciocolata aia fondantă de deasupra! 🙂 yam-yam

 3. Georgiana says:

  @lorelaylilu Asta mi-a fost intenţia! Nu pot decât să sper că te vei răsfăţa astfel astăzi! O zi frumoasă îţi doresc!

 4. Georgiana says:

  @Cătă, meee toooo ! 😀

 5. Cezara Popescu says:

  Geogiana, subscriu si eu la ‘infulecarea” de eclare…E un desert care nu da gres aproape niciodata, mai ales daca stii cofetaria potrivita!

  Thanks for the tip 🙂

 6. Irina says:

  Eu azi las eclerele şi mă răsfăţ cu mucenici 😀 că şi aşa mâncăm o dată pe an… 😛

 7. Georgiana says:

  @Cezara, rasfat fain sa ai! 😀

 8. Georgiana says:

  @Irina, asta trebuia sa fie rasfatul zilei! Dar daca ma trezesc asa de tarziu… ne rasfatam azi cu eclere 😀 !

 9. Izabela says:

  Mi-ai făcut o poftă…de mi se lasă gura apă;))….iar maine, bineânţeles o să merg şi o să cumpăr eclere (dacă tot am o zi grea). Eclerele sunt “speciale” pentru mine deoarece imi aduc aminte numai de momente frumoase şi plus că sunt foarte gustoase (ştiu eu un loc…la o pensiune din munţii Buzăului). Prin uramare mâine nu o sa escaladez munţii, dar cu siguranţă o să dau spargere într-o cofetărie:)

 10. Georgiana says:

  Izabela, nu pot decat sa iti urez o zi cat mai usoara maine si rasfata-te cu multe eclere! Si mie mi se par un desert special, cu toate ca pare banal :D.

 11. Ionela B says:

  Buna Georgiana, ti am citit articolul ieri si mi ai facut mare pofta de un ecler. Nu stiu cui nu i se face pofta uitandu se la poza cu eclere!?
  Am aflat zilele trecute de Belva, imi place si va felicit pe toate pentru ceea ce faceti. O zi frumoasa!

 12. Georgiana says:

  Buna Ionela si bine te-am gasit! Ma bucur ca ti-am facut pofta, rasfat placut sa ai! Esti binevenita pe Belva ori de cate ori doresti sa te resfeti! Multumim si o zi superba sa ai :D!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *